Novosti

VATROSISTEMI D.O.O. SARAJEVO

DJELATNOST PREDUZEĆA

Firma „Vatrosistemi“ d.o.o. je specijalizirana za poslove zaštite od požara i zaštite na radu, kao i tehnička ispitivanja. Za obavljanje tih poslova imamo potrebna ovlaštenja, kadrove i tehničku opremljenost.

NAŠ TIM

Posjedujemo dugogodišnje iskustvo i zahvaljujući timu iskusnih stručnjaka u mogućnosti smo ponuditi usluge iz širokog spektra djelatnosti.

U preduzeću je trenutno uposleno cca 20 uposlenika različitih profila koji su u stalnom radnom odnosu i to: diplomiranog inženjera elektrotehnike, diplomiranog inženjera arhitekture, diplomiranog inženjera mašinstva, magistra inženjerske hemije, elektrotehničara, saobraćajnih i mašinskih tehničara, te stručnjaka drugih profila sa položenim stručnim ispitima za obavljanje poslova iz oblasti protivpožarne zaštite.

Garancija visokokvalitetnog pružanja usluga i profesionalnog odnosa prema poslu i klijentu je kadar koji stalno usavršavamo i dodatno educiramo da bi pratili evropske i svjetske trendove u oblasti našeg poslovanja.

Pored kadra oslanjamo se na najsavremeniju i najefikasniju opremu koju neprestano obnavljamo. Kadrom i opremom, te našim odnosom prema poslu neprestano osvajamo i širimo tržište na kojem djelujemo.

NAŠI KLIJENTI

Sarađujemo sa velikim brojem firmi širom BiH i ponosni smo na našu praksu uspostavljanja i održavanja dugogodišnjih odnosa s našim velikim i nešto manjim klijentima za koje se uvijek nalazimo na raspolaganju – kao podrška za uspostavljanje sistema zaštite od požara i zaštite na radu.

CILJ PREDUZEĆA

Glavni cilj našeg poslovanja je klijentu osigurati zadovoljstvo uslugom i trudimo se postići najbolji mogući omjer kvalitete i cijene.

Za nas ne postoje veliki i mali poslovi, svi su podjednako važni i svaki nastojimo da obavimo što kvalitetnije i u dogovorenom roku!